Stimați colegi și invitați,

Situația economică, socială și politică a statului român și a românilor este criminală. Cetățenii acestei țări, mai puțin hoții și trădătorii care s-au tot rotit la conducerea țării, trăiesc aceste momente tragice și sunt în căutarea soluțiilor de salvare, dar nu le văd.
Timp de peste trei decenii, în care românii au devenit tot mai săraci, vedem cu toții profiturile criminale pe care le obțin companiile străine din România. La români cresc prețurile, la capitaliști cresc profiturile.
Explicația la toate nenorocirile care se petrec este simplă, de 34 de ani trăim în capitalism și, tot de 34 de ani, ni se repetă că în capitalism se trăiește cel mai bine.
A sosit momentul să spunem: DESTUL!
NU trebuie să mai sacrificăm economicul și socialul, să mai admitem distrugerea țării noastre pentru a „construi” capitalismul în care singurele entități profitoare sunt de origine străină. A sosit momentul să recuperăm, să reparăm și să salvăm tot ce s-a înstrăinat și s-a distrus.
Acestea sunt principalele motive pentru care Partidul Socialist Român și Partidul Social Democrat al Muncitorilor au hotărât să-și unească destinele și să înceapă construirea ROMÂNIEI SOCIALISTE.
ROMÂNIA SOCIALISTĂ este o asociere voluntară și liberă de orice constrângeri a două partide: Partidul Socialist Român (PSR) și Partidul Social Democrat al Muncitorilor (PSDM).
ROMÂNIA SOCIALISTĂ are caracter național și patriotic, ancorat în istoria și destinele poporului român; este continuatorul tradițiilor mișcării socialiste, comuniste și muncitorești din România; își însușește tot ce a fost pozitiv în experiența social-economică, în politica națională și universală și respinge repudierea generală a tot ce a creat valoros și progresist poporul român în perioada 1944-1989.
Scopul principal al Alianței este RECONSTRUIREA ROMÂNIEI, transformarea României într-un stat al tuturor locuitorilor săi, un stat puternic, prosper, liber și independent.
Principiul de bază al deciziilor ROMÂNIEI SOCIALISTE este OMUL ÎNAINTEA PROFITULUI.
ROMÂNIA SOCIALISTĂ VA ASIGURA RELANSAREA STÂNGII AUTENTICE ROMÂNEȘTI PENTRU CA ÎN LUPTA ELECTORALĂ SĂ OBȚINĂ ACCEDEREA ÎN STRUCTURILE ADMINISTRAȚIEI LOCALE și CENTRALE, ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI și PARLAMENTUL EUROPEAN.

DE CE ESTE NECESARĂ ALIANȚA ROMÂNIA SOCIALISTĂ?
TREI CAUZE ESENȚIALE au determinat cele două partide să-și unească eforturile pentru salvarea României și a românilor:
– Situația țării de colonie europeano-americană;
– Distrugerea sistematică a poporului român;
– Dispariția speranței celor ce muncesc într-un viitor decent.
Alianța nu acceptă ca statul să rămână spectator la atacul criminal asupra muncii și succeselor poporului român, speriat, amenințat și înfometat de regimurile politice postdecembriste aservite unor interese cu totul contrare lui.
Astăzi economia este distrusă, spoliată de capacități de producție prin privatizările frauduloase și retrocedările făcute la comanda organismelor politice și financiare internaționale. Acestea au reușit să transforme România într-o mare piață de desfacere a mărfurilor „second hand” și într-o groapă de gunoi pentru deșeurile periculoase.
În concepția Alianței, faptul că întreprinderile de stat au ajuns să nu mai desfășoare activitate profitabilă după 1989, este cauzat, nu de forma de proprietate, ci de managementul defectuos, incompetent și fraudulos al celor care au condus economia națională în această perioadă.

ROMÂNIA SOCIALISTĂ ÎI REPREZINTĂ PE TOȚI CETĂȚENII ROMÂNI CARE ÎȘI ASIGURĂ MIJLOACELE DE TRAI PRIN MUNCĂ CINSTITĂ, PERFORMANȚĂ ȘI CREATIVITATE – MUNCITORI, ȚĂRANI, INTELECTUALI, ÎNTREPRINZĂTORI, FUNCȚIONARI, STUDENȚI, ELEVI, LIBER PROFESIONIȘTI, PENSIONARI, ȘOMERI ETC, FĂRĂ DEOSEBIRE DE SEX, VÂRSTĂ, ORIGINE ETNICĂ, CONVINGERI RELIGIOASE SAU CONDIȚIE SOCIALĂ – DENUMIȚI GENERIC „OAMENII MUNCII”.

Mișcarea românească de stânga nu a încetat să activeze după lovitura de stat din decembrie 1989, indiferent de constrângeri și amenințări.
Înțelegem prin stânga, stânga autentică, stânga adevărată, nu social-democrația, nu Partidul Social Democrat (cu toate denumirile lui anterioare). Nu!!! Acesta este groparul stângii din România, acaparatorul și distrugătorul electoratului de stânga. De la an, la an, a încercat și, din păcate, a și reușit, ca prin legislație, prin abuz direct, prin promisiuni găunoase, să creeze senzația că acționează de pe poziții socialiste. În disperarea pentru monopolizarea segmentului de stânga, a desființat direct sau prin absorbție majoritatea partidelor situate, pe eșichierul politic, la stânga sa; a ajuns până și la schimbarea culorii siglei, în anul 2006 albastrul a fost înlocuit cu roșu. În zilele noastre, datorită comportamentului social-democrației, a apărut o mare falie între „socialism” și stânga; „socialiștii”, cu mici excepții, nu mai reprezintă stânga. Programele lor au caracter de struțo-cămilă, iar acțiunile sunt cu puternic caracter de dreapta, adeseori mai de dreapta decât ale liberalilor; țelul lor nu este, nici măcar teoretic, de a înlocui capitalismul, ci de a-l sprijini în evoluția globală. Aceeași situație se vede foarte clar și la nivelul Uniunii Europene, Partidul Socialiștilor Europeni, din care face parte și Partidul Social Democrat, colaborează mult mai frecvent cu partidele de dreapta decât cu Partidul Stânga Europeană, din care face parte și Partidul Socialist Român, care include partidele de stânga și verzii-roșii din toate statele europene.
Cu toate acestea, stânga românească nu a cedat, din păcate însă rămâne divizată în mai multe formațiuni politice, a căror aliere eșuează atât din cauza diverselor „presiuni” externe, cât și datorită unora interne, de tip „veleitar”.
Partidele componente ale Alianței politice ROMÂNIA SOCIALISTĂ, Partidul Socialist Român (PSR) și Partidul Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), cu toate denumirile lor anterioare pornind de la Partidul Socialist al Muncii și Partidul Social Democrat „Constantin Titel Petrescu”, au stabilit în timp relații de bună colaborare, bazate pe viziunea comună privind necesitatea opririi „măcelului” la care este supusă România și trecerii la refacerea statului român unitar și independent.
În anul 2022, pe baza unei analize corecte a mediului în care acționează, a oportunităților și amenințărilor, dar și a situației interne a celor două partide și a posibilităților de a-și crește șansele de succes în viitoarele campanii electorale, au hotărât crearea Alianței.
Realitățile politice, economice, sociale, culturale românești impun alierea tuturor forțelor de stânga, partide și personalități care gândesc și sunt dispuse să acționeze în favoarea României și a românilor.

CALEA SOCIALISTĂ PENTRU IEȘIREA DIN PRĂPASTIA CAPITALISTĂ – IMPERIALISTĂ își propune câteva Obiective majore:
– Refacerea suveranității, unității, independenței și demnității României;
– Imprescriptibilitatea crimelor capitalismului;
– Readucerea patrimoniului moștenit și construit de poporul român în proprietatea acestuia;
– Reconstrucția politică, economică, socială și culturală în favoarea majorității societății.

ROMÂNIA SOCIALISTĂ ÎȘI VA PUTEA ÎNDEPLINI OBIECTIVELE PE MĂSURĂ CE VA PRELUA PUTEREA, PRIN MIJLOACE CONSTITUȚIONALE.
În primă etapă este necesară și obligatorie prezentarea documentelor programatice, a obiectivelor și modalităților în care acestea pot fi realizate pentru atragerea potențialilor alegători; convingerea alegătorilor că numai prin accederea reprezentaților ROMÂNIEI SOCIALISTE în organele administrației publice locale și centrale, în Parlamentul României și organismele Uniunii Europene se va putea acționa pentru realizarea acestora.

ROMÂNIA SOCIALISTĂ va acționa pentru instaurarea în România a unei societăți socialiste moderne prin înlocuirea MODELULUI CAPITALIST NEOLIBERAL DE DEZVOLTARE cu un MODEL SOCIALIST DE DEZVOLTARE DURABILĂ, bazat pe STATUL SOCIALIST DE DREPT și ECONOMIA SOCIALISTĂ DE PIAȚĂ.

ESENȚIAL: ROMÂNIA SOCIALISTĂ este singura formațiune politică românească, constituită după 1989, care va participa la alegeri pentru a înlocui sistemul capitalist cu sistemul socialist.

ÎNLOCUIREA MODELULUI CAPITALIST NEOLIBERAL cu MODELUL SOCIALIST DE DEZVOLTARE DURABILĂ prin:
– Înlocuirea așa zisei „democrații capitaliste”, în care o minoritate care deține puterea hotărăște în numele majorității, cu „democrația socialistă”, în care majoritatea hotărăște asupra problemelor fundamentale ale cetățenilor;
– Crearea și consolidarea unui nou tip de stat – STATUL SOCIALIST DE DREPT – care să asigure, să apere și să promoveze interesele generale și individuale ale tuturor românilor; în calitatea sa de putere instituțională să garanteze românilor că vor redeveni stăpâni în țara lor;
– Modificarea cadrului legislativ, instituțional și jurisdicțional pentru funcționarea statului socialist de drept ca stat al dreptății și responsabilității sociale;
– Reconstrucția politică, economică, socială și culturală în favoarea majorității societății;
– Refacerea statutului României de stat suveran, unitar și demn.

STATUL SOCIALIST DE DREPT ESTE OPUSUL „STATULUI MINIMAL” prin care politicienii români, ajunși la putere prin lovitura de stat din decembrie 1989, au concentrat în câteva mâini, criminale, toate mijlocele de producție și proprietatea, au instaurat un stat de tip gangsteresc, în care o minoritate impune o soartă de mizerie imensei majorități a cetățenilor.
(Instituțiile statului îi au în vedere doar pe cei bogați, pe privilegiații capitalismului, în timp ce majoritatea este orbită, prostită, abătută din drum, cu metode din ce în ce mai parșive.
Avem justiție pentru bogați, finanțe pentru bogați, școală pentru bogați, surogat de artă pentru bogați, poliție și mascați care îi apără pe bogați de săraci, armata pregătită să tragă în cei mulți, servicii secrete pentru uzul privilegiaților, biserică pentru bogații ipocriți, familia pentru bogații care o duc de râpă transformând-o într-o afacere dezgustătoare etc.)

STATUL SOCIALIST DE DREPT va fi STATUL DREPTĂȚII ȘI RESPONSABILITĂȚII SOCIALE, prin rolul său politic, va asigura reglementarea intereselor colectivității și ale individului, prevenirea fenomenelor de polarizare a societății în bogați și săraci, gestionarea avutului public în beneficiul tuturor cetățenilor.
STATUL SOCIALIST DE DREPT va îndeplini toate funcțiile tradiționale ale unui stat de drept (legislativă, executivă, jurisdicțională) adaptate la specificul obiectivelor sale, în esență, specifice unui stat de tip socialist.

STATUL VA GARANTA POPOULUI CĂ VA REDEVENI STĂPÂN ÎN ȚARA SA.
În primă etapă, prioritară va fi asigurarea IMPRESCRIBILITĂTII CRIMELOR CAPITALISMULUI prin:
– Evaluarea crimelor capitalismului privind interesul național, interesele de grup și individuale ale românilor;
– Crearea cadrului legislativ care să asigure identificarea instituțiilor și indivizilor vinovați, răspunderilor acestora față de deposedarea românilor de proprietatea moștenită sau creată cu eforturi proprii, reunite sau individuale; față de exploatarea forței de muncă; față de distrugerea sistemelor publice de învățământ, sănătate, cultură, sport etc;
– Condamnarea celor vinovați de crimele capitalismului;
– Recuperarea pierderilor produse de aceștia interesului național, de grup sau individual.

STATUL SOCIALIST DE DREPT VA AVEA UN ROL PUTERNIC ÎN ECONOMIE:
– Va reglementa și coordona întreaga activitate economică, va exercita un rol activ în reglarea proceselor macroeconomice;
– Va crea un sistem modern de prognoză și planificare strategică a activității economice;
– Va deveni un important actor economic – va deține în proprietate toate resursele naturale ale țării și ramurile strategice ale economiei/întreprinderile strategice ale economiei (se vor confisca toate averile dobândite prin jefuirea avutului public, prin privatizări și retrocedări frauduloase).

STATUL SOCIALIST DE DREPT VA CONCEPE ȘI IMPLEMENTA O REALĂ POLITICĂ SOCIALĂ care va asigura șanse egale de afirmare și dezvoltare în societate pentru toți cetățenii, indiferent de categorie socială sau de venituri:
– Va asigura și garanta un loc de muncă pentru fiecare cetățean, conform pregătirii și experienței profesionale;
– Va asigura un sistem de retribuire conform cantității, calității și importanței sociale a muncii prestate;
– Va reconstrui pe baze socialiste domeniile învățământului, sănătății, sportului, ocrotirii copilului și familiei, solidarității cu cei defavorizați; va asigura gratuitatea învățământului, culturii și asistenței sociale;
– Va asigura o locuință pentru fiecare familie și, după caz, pentru celibatari;
– Va asigura condiții de odihnă și refacere a puterii de muncă pentru fiecare solicitant;
– Va reduce, până la desființare, deosebirile dintre sat și oraș.

STATUL SOCIALIST DE DREPT VA ACȚIONA PENTRU REFACEREA SUVERANITĂȚII, UNITĂȚII, INDEPENDENȚEI ȘI DEMNITĂȚII ROMÂNIEI; va mobiliza poporul pentru a-și apăra propriile interese prin:
– Remodelarea politicii externe a României, întemeiată pe relații de bună vecinătate, de respect reciproc, de colaborare reciproc avantajoasă, în respectul independenței și suveranității naționale;
– Susținerea cooperării internaționale pe baza suveranității și independenței naționale, nu a globalizării sărăciei;
– Înlocuirea actualului model de organizare și funcționare a Uniunii Europene cu un model modern și echitabil, bazat pe funcționarea independentă a statelor componente, care propunem să fie denumit „Statele Unite ale Europei de la Atlantic la Urali”; în primă urgență, statul va renegocia statutul României în cadrul Uniunii Europene având ca fundament respectarea suveranității și dreptului românilor de a-și hotărâ singuri obiectivele și politicile; ROMÂNIA SOCIALISTĂ consideră că România a fost transformată într-o colonie europeano-americană;
– Condamnarea regimului capitalist postdecembrist pentru distrugerea armatei naționale;
– Creșterea potențialului de apărare a României, reformarea armatei proprii și refacerea industriei de apărare; armata nu va fi folosită ca instrument de represiune asupra propriului popor;
– Respingerea apartenenței României la blocuri militare, la participarea în războaie de ocupație, la implicarea în orice fel de conflict;
– Retragerea României din NATO; desființarea NATO;
– Întărirea ONU și refacerea rolului său în soluționarea problemelor internaționale.

ECONOMIA SOCIALISTĂ DE PIAȚĂ este un Sistem social-economic bazat pe pluralismul formelor de proprietate asupra mijloacelor de producție, în care întreprinzătorii își desfășoară activitatea liber. Statul socialist de drept va interveni activ pentru prevenirea și corectarea derapajelor și disfuncționalităților generate de raportul dintre cerere și ofertă sau de comportamentul speculativ al actorilor economici. Veniturile statului vor fi distribuite tuturor cetățenilor.

Principala componentă a acestui sistem socio-economic este economia bazată pe proprietatea publică ce concurează în condiții de egalitate și stimulare reciprocă cu economiile bazate pe proprietatea particulară (individuală, colectivă, cooperatistă).

ECONOMIA SOCIALISTĂ DE PIAȚĂ este necesară și posibilă:
– Necesară deoarece intervenția activă a statului în economie are rolul de reglare și reechilibrare a proceselor de dezvoltare, de prevenire a polarizării societății în bogați și săraci, de limitare a diferențierilor în dezvoltarea regiunilor. Crizele economice și financiare contemporane, interne și globale, generate de capitalism demonstrează, încă odată, că economia de piață capitalistă nu se poate autoregla;
– Posibilă deoarece criteriul de bază în economie este performanța, indiferent de tipul proprietății; în condițiile concurenței prevalează gradul de competitivitate și nivelul profitului, atât sub forma profitului social cât și a profitului financiar.

SPECIFICITĂȚI ALE ECONOMIEI SOCIALISTE DE PIAȚĂ:
– Garantează pluralismul formelor de proprietate prin crearea și supravegherea unui mediu de afaceri care să asigure egalitate de șanse tuturor întreprinzătorilor și să stimuleze investițiile autohtone;
– Asigură un raport corespunzător între mecanismele pieței și interesele fundamentale ale societății prin dezvoltarea unui SISTEM MODERN DE PROGNOZĂ ȘI PLANIFICARE MACROECONOMICĂ ȘI STRATEGCĂ;
– Readuce patrimoniul moștenit și construit de poporul român în proprietatea acestuia; reface și menține proprietatea publică în ramuri de interes strategic; promovează politici de stimulare a reindustrializării țării;
– Reface potențialul de cercetare științifică și dezvoltare, stimulează beneficiarii în valorificarea cu celeritate a rezultatelor;
– Consideră fondul funciar agricol și forestier, resursele de apă, piscicole și de vânat ca valori de importanță națională asupra cărora se poate interveni numai în conformitate cu strategia de protejare, conservare și potențare a acestora;
– Apără dreptul de proprietate asupra pământului, sprijină transformarea gospodăriilor individuale în ferme eficiente și stimulează formele profitabile de asociere între proprietarii individuali.

READUCEREA PATRIMONIULUI MOȘTENIT ȘI CREAT DE POPORUL ROMÂN ÎN PROPRIETATEA ACESTUIA
Acțiuni legate de proprietate:
– Evaluarea „crimelor economice” (crearea cadrului legislativ care să asigure identificarea instituțiilor și indivizilor vinovați, răspunderilor acestora față de deposedarea românilor de proprietatea moștenită sau creată cu eforturi proprii, reunite sau individuale; față de exploatarea forței de muncă);
– Crimele economice (componente ale CRIMELOR CAPITALISMULUI) nu se vor prescrie;
– Condamnarea celor vinovați de crimele economice;
– Blocarea tuturor privatizărilor și retrocedărilor până la aprobarea, de către români, prin referendum a modalităților de administrare a proprietăților care le revin de drept;
– Naționalizarea proprietăților private dobândite în mod fraudulos;
– Confiscarea altor averi dobândite prin jaf și speculă.

RECONSTRUCȚIA ECONOMICĂ, POLITICĂ, CULTURALĂ ȘI SOCIALĂ ÎN FAVOAREA MAJORITĂȚII SOCIETĂȚII
– Considerarea pluralismului formelor de proprietate compatibil și necesar;
– Evaluarea corectă a locului și rolului fiecărui sector economic, a resurselor interne și a posibilităților de atragere a altor resurse;
– Introducerea programării/planificării pe termen scurt și mediu, ca instrument de stabilire a obiectivelor și de alocare a resurselor;
– Refacerea proprietății publice în sectoarele strategice ale economiei (sectoarele strategice fiind cele de importanță vitală pentru economie, pentru țară și cetățenii săi); Vor fi declarate și Întreprinderi strategice (unele întreprinderi productive, de prestări servicii, comunicații, transport etc.) din sectoare nestrategice, dar absolut necesare în situații deosebite (crize majore, calamități naturale, război etc.);
– Regândirea sistemului industrial, modernizarea/crearea de noi capacități de producție în sectoarele cu tradiție, a celor care valorifică materiile prime interne, încurajarea capitalului românesc;
– Asigurarea dezvoltării durabile prin aplicarea de politici de protecția mediului;
– Reorganizarea agriculturii pe baze cooperatiste;
– Aplicarea unor măsuri radicale pentru sporirea veniturilor statului – creșterea veniturilor din activitatea economică proprie; impozitarea progresivă a marelui capital, a societăților transnaționale; creșterea TVA-ului la produsele importate; desființarea TVA-ului la alimentele de bază, medicamente românești, uniforme, cărți și rechizite școlare etc., modificarea sistemului de accizare;
– Creșterea veniturilor cetățenilor prin asigurarea dreptului la muncă, a locurilor de muncă și a salarizării conform competențelor;
– Asigurarea gratuității serviciilor de stat în sistemele de învățământ, sănătate, refacerea forței de muncă, cultură, sport etc.;
– Îmbunătățirea și adaptarea structurii cheltuielilor pentru a se diminua disparitățile pe medii rezidențiale și categorii socio-profesionale;
– Asigurarea unei locuințe fiecărei familii și, după caz, celibatarilor, printr-o politică de construcție în masă a locuințelor sociale;
– Refacerea ideilor de știință și cultură națională prin reconsiderarea locului intelectualului și a creatorului de orice fel; refacerea potențialului de specialiști pentru toate domeniile și treptele de specialitate;
– Elaborarea unei politici coerente și susținute care să conducă la eliminarea fenomenului migrații forței de muncă.

ROMÂNIA SOCIALISTĂ afirmă cu toată deschiderea că își asumă trecutul cu toate lucrurile lui bune sau rele, considerând că numai așa vom putea să eliminăm toate nenorocirile provocate de politica dușmănoasă la adresa poporului român după 1989 și vom reuși să valorificăm experiențele bune din toate timpurile.
Cel mai bun exemplu, pe care ar trebui să-l urmăm, este China care, în aceste trei decenii, punând în practică politici economice socialiste și neabătându-se de la promovarea și apărarea valorilor și principiilor socialiste, a reușit, în acest timp foarte scurt, să ajungă cea mai puternică economie la nivel mondial.

Stimați colegi și invitați,
Astăzi, în locul celor peste 300 de partide existente pe scena politică a ROMÂNIEI CAPITALISTE, am reușit să împărțim scena politică în două mari forțe: ROMÂNIA CAPITALISTĂ, cea care a distrus România în ultimii 34 de ani, și ROMÂNIA SOCIALISTĂ pe care o reprezentăm noi.
Acum, când vorbim despre ROMÂNIA SOCIALISTĂ, care este formată din Partidul Socialist Român și Partidul Social Democrat al Muncitorilor, vă informăm că, noi, avem toată deschiderea de a ne uni și cu alte partide, cu o singura condiție: trebuie să respectăm principiile și valorile socialismului și să ne propunem să activăm împreună pentru punerea lor în practică.

Atenție!
Stimați colegi vă reamintesc faptul că nu suntem singuri pe această scenă politică. Marea performanță a noastră de a forma Alianța politică ROMÂNIA SOCIALISTĂ a pus în mișcare tot felul de acțiuni împotriva noastră. Interesul lor este de a ne dezbina și de a ne bloca în toate activitățile noastre politice.
Din acest moment, noi, membrii și simpatizanții ROMÂNIEI SOCIALISTE, trebuie să fim mai activi, să relaționăm mai mult, să discutăm mai mult cu oamenii și să încercăm să fim cât mai convingători. Fiecare membru al ROMÂNIEI SOCIALISTE are obligația să se implice mai mult și să transmită mesajul nostru la cât mai mulți români.
Cu siguranță, din păcate, o să întâlniți și tot felul de indivizi care, prin tot felul de acțiuni, vor încerca să ne destabilizeze, să ne manipuleze și să ne facă să luptăm singuri împotriva noastră. Trebuie să înțelegem că aceste acțiuni sunt semne foarte clare că ROMÂNIA SOCIALISTĂ este un lucru foarte bun, suntem tratați ca o forță politică demnă de luat în seamă.
Ce trebuie să facem? Cum trebuie să reacționăm în asemenea situații? Simplu! Orice discuție purtată cu asemenea indivizi și orice informație negativă la adresa partidelor noastre sau a liderilor noștri trebuie să le faceți cunoscute. În felul acesta putem demantela orice încercare de denigrare, de atragere în tot felul de capcane sau de dezinformare și manipulare a membrilor și simpatizanților noștri.
Mai trist este că avem o serie de tineri foarte buni, care au ferme convingeri socialiste, dar care nu se pot exprima în deplină libertate pentru părinții lor sunt de dreapta. Nu trebuie să facem altceva decât să rămânem alături de ei, să discutăm, să-i înțelegem și să acționăm împreună în tot ceea ce întreprindem.
Nu trebuie să uităm că, punând OMUL înaintea PROFITULUI, ROMÂNIA SOCIALISTĂ are răspuns la toate întrebările pe care și le pun oamenii.
Mult succes vă doresc!
25 martie 2023
Constantin ROTARU